0

ОДЛОЖЕН ПОВИКОТ ЗА ИДЕИ: „КАКО ДА ЈА СПАСИМЕ ХРАНАТА ОД ФРЛАЊЕ?“

На 12 март 2020 година, тимот на WSS Effect проектот донесе едногласна одлука за одлагање на повикот за најдобри идеи на млади: „Како да ја спасиме храната од фрлање?“ Повикот беше објавен на веб [...]

0
By
In News
Posted

ОТВОРЕН ПОВИК: КАКО ДА ЈА СПАСИМЕ ХРАНАТА ОД ФРЛАЊЕ?

Сте забележале дека во вашиот дом, градинка, училиште, кафетерија или омилен локал се фрла храна? Сметате дека фрлањето храна може да се избегне? Имате идеја како? Имате порака за оние кои фрлаат [...]

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt