0
By
In News
Posted

КОЛКУ АПЛИКАНТИ ДА ПОДДРЖИМЕ? – КОНСУЛТАТИВНА СРЕДБА СО ГРАЃАНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ

На 7. јуни 2019 година (петок) – тимот на ВСС Ефект проект -финансиран од Европска унија- организирааше консултативна средба со организациите-апликанти на повикот за мал грант (објавен на [...]

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt