0

ПРОМЕНА НА РОКОТ ЗА АПЛИЦИРАЊЕ ПО ПОВИКОТ ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ НА БАНКАРСТВОТО СО ХРАНА

На 11 март 2019 година Здружение на граѓани „Храна за сите – Банка за храна МК“ и партнерите во „ВСС Ефект“ проектот, финансиран од Европска унија, донесоа одлука за пролонгирање на [...]

0
By
In News
Posted

ПОВИК ЗА ЧЛЕНОВИ НА КОМИСИЈА ЗА ЕВАЛУАЦИЈА НА ПРЕДЛОГ-ПРОЕКТИ

ЈАВЕН ПОВИК ЗА УЧЕСТВО ВО КОМИСИЈА ЗА ЕВАЛУАЦИЈА НА ПРЕДЛОГ-ПРОЕКТИ ВО РАМКИ НА „ВСС ЕФЕКТ“ ПОВИКОТ ЗА РЕГРАНТИРАЊЕ Тимот на ВСС Ефект проект финансиран од Европска унија преку ИПА програмата за [...]

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt