0

ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ ГРАНТОВИ ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ НА БАНКАРСТВОТО СО ХРАНА

ОГЛАСНА ТАБЛА Со цел да се зајакнат капацитетите на граѓанските организации од неформалната мрежа – Коалиција за борба против гладот и фрлањето храна (КПГ),  Здружение на граѓани „ХРАНА ЗА [...]

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt