0

ПОВИК ЗА ЧЛЕНОВИ НА КОМИСИЈА ЗА ЕВАЛУАЦИЈА НА ТЕНДЕРСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

ХРАНА ЗА СИТЕ – БАНКА ЗА ХРАНА МК (БХМК) како имплементатор на ВСС Ефект проектот поддржан од Европската Унија спoред Договор за грант во рамки на ИПА 2016-2017 EuropeAid/155322/DD/ACT/MK [...]

0

ОТВОРЕН ПОВИК: КАКО ДА ЈА СПАСИМЕ ХРАНАТА ОД ФРЛАЊЕ?

Сте забележале дека во вашиот дом, градинка, училиште, кафетерија или омилен локал се фрла храна? Сметате дека фрлањето храна може да се избегне? Имате идеја како? Имате порака за оние кои фрлаат [...]

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt